Senaste inläggen

Av Birgitta Strige - 12 september 2010 07:39

 

Saknaden efter Tazza är stor men det är ju inte så konstigt när vi har levt tillsammans i så många år.

 

Nu har hennes aska kommit hem till oss och det känns fint  

 

 

Tazza du är alltid med oss   

 

 

Älskar dig !

Matte    

ANNONS
Av Birgitta Strige - 6 september 2010 18:39


Helgen har varit lugn men också jäkligt tråkig när vi inte får valla.Besviken på att inte kunna åka till SM-får när vi kom med. Både Ida och Keya äter pencillin så det är bara att hålla igen. Så jag har plockat med sådant  som blivit liggande under sommaren.

 

Skogspromenader har vi tagit och hitta kantareller har vi också lyckas med. Jag är inte så bra på det annars men inte ens jag kan missa i år.

 

Lite vallning blev det allt för jag vill ta bilder på tjejerna in action...

 

Keya börjar få en riktigt snygg stil.......

 

 

Bra avstånd börjar det bli i fösningen....

 

 

Riktigt snygg fålla fixade lill-tjejen

 

 

Jippi,jag hann få henne i farten, men många tomma bilder vart det allt...

 

 

En bild på mamma ida är väl på sin plats...

 

 

Har varit och röstat idag, så är det överstökat. Har även varit en sväng till Gränna och hämtat mina alster för nu har vi stängt för i år.

 

 I morgon skall Tjippen och jag hjälpa AnneMarie att samla ihop tackor och lamm som skall hem till Nannarp, då får han allt bekänna färg min Tjipp. Men innan dess skall jag hinna med en sväng till kiropraktorn min rygg behöver en omgång.

 

I slutet på veckan skall jag på återbesök med Ida och Keya hoppas att det blir klartecken så att vi kan vara med på kursen den 13-14 september på Breviksnäs, Peter Nilsson är instruktör.

 

Har köpt mig en go bok idag så nu skall jag sätta mig i fåtöljen och bara ha det gott.

 

Sköt om er !

Gittan

         

ANNONS
Av Birgitta Strige - 3 september 2010 16:37

 

Igår kom Stoffe och barnen och hälsade på. Laila var på kurs i Linköping. Det passade så bra då att kom förbi med Tjippen som varit på Breviksnäs i några dagar. Ja har haft dööö kul sa Tjippen , fått valla hur mycket som helst. Tur att vi skall dit snart igen , så min kille blir glad.

Laila hade packat utflyktskorgen med en massa ätbart te.x creps till lunch smakade toppen. Bullarna till fikat var det heller inget fel på. Jag bidrog med saft och kex....

 

Vi hann med lite vallning också. Stoffe visade upp sin unghund Peg. Det där var en riktig pärla. Det ser lovande ut inför framtiden.

Solen sken och det var verkligen en riktigt härlig höstdag. Pojkarna var ute och lekte allt emellanåt. Klättrade och fixade med ett och annat. 

 

Hampus i klättertagen

 

 

Lukas tronar på vedhögen...

   

 

Lilla goa glada Klara   

   

 

Här har Klara hittat Keyas leksak. Den gillade hon verkligen...

   

 

Stoffe med nya hunden Jens...

 

 

 

Nu fick jag till det . Hur dum får man vara   

 

Ha det gott

Gittan

  

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Jag får inte till det som ni ser. Nu ger jag upp.

Gittan


Av Birgitta Strige - 2 september 2010 17:23

 

Tack min Älskade Tazza   

 

När jag vaknade i tisdags morse kom du inte till min säng som du alltid gjort. Kände genast på mig att det var något som hänt. Hittade dig i badrummet du kunde inte resa dig upp då visste jag nu är slutet nära.

 

Ringde till grannen Lena som kom över och bar ner dig i bilen. På veterinärstationen i Tranås väntade dom på oss.I rummet var det dämpad belysning, steranljus var tända filtar utlagda på golvet  så vi satte oss ner allt andades harmoni. Tazza du var så lugn blev inte ett dugg orolig för jag vet ju att du inte gillar att vara hos veterinären. Du fick din lugnande spruta. Innan du somnad slickade du min hand. Det var ditt sätt att säga. Hej då Matte jag älskar dig !

 

Tack min fina Tazza

Kram Matte

 

 

 

 

 

 

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se